news image
27/05/2023

Ανοιχτές Πόρτες 2023 στο Κτήμα Αρβανιτίδη στον Ασκό Θεσσαλονίκης

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου 2023, από τις 11:00 έως τις 19:00, ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες του οινοποιείου μας και σας προσκαλούμε να ζήσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή του Οινοτουρισμού, τις Ανοιχτές Πόρτες, στο Κτήμα Αρβανιτίδη, στον Ασκό Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη μας χαρά θα σας υποδεχτούμε, θα σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και θα σας παρουσιάσουμε τα κρασιά μας, δοκιμάζοντας τις τρέχουσες αλλά και παλαιές σοδειές.

Φέτος, θα γίνονται ξεναγήσεις κάθε 30 λεπτά, από τις 11:30 έως τις 18:00, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν διάφορα κρασιά μας.

Και, βεβαίως, θα βρείτε προνομιακές τιμές στην αγορά των κρασιών μας.


Επίσης, σας προτείνουμε και 3 ιδιαίτερα ευχάριστες γευστικές δοκιμές:


Σάββατο 27 Μαΐου, 13:00 «Σοκολάτα & κρασί»

Μαζί με τον εξαίρετο pastry chef Αλέξη Αλεξίου, θα ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά της μαύρης θεάς και θα συνδυάσουμε λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά του κτήματος με 5 διαφορετικές σοκολάτες Valrhona!


Κυριακή 28 Μαΐου, 12:00 «Η Τέχνη του Ξινόμαυρου»

Μαζί με τον γεωπόνο και οινοποιό Θανάση Αρβανιτίδη θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες τις εκλεκτής ποικιλίας στο ημιορεινό περιβάλλον του Ασκού, δοκιμάζοντας ροζέ και ερυθρά Ξινόμαυρα του κτήματος.


Κυριακή 28 Μαΐου, 14:30 «Σοκολάτα & κρασί»

Μαζί με τον εξαίρετο pastry chef Αλέξη Αλεξίου, θα ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά της μαύρης θεάς και θα συνδυάσουμε λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά του κτήματος με 5 διαφορετικές σοκολάτες Valrhona!

(Η συμμετοχή στα σεμινάρια γευστικής αρμονίας είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο info@arvanitidis-estate.gr)


Πως θα φτάσετε:

Το Κτήμα Αρβανιτίδη βρίσκεται στον Ασκό Θεσσαλονίκης, 40 μόλις λεπτά (50 χλμ.) από τη Θεσσαλονίκη.
Για να μας επισκεφτείτε θα ακολουθήσετε την Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Καβάλα.
Θα αφήσετε την Εγνατία στην έξοδο προς Ασκό - Σοχό.
Το Κτήμα Αρβανιτίδη βρίσκεται στην είσοδο του Ασκού.